Άφνιο μπαρ για πώληση
Άφνιο μπαρ για πώληση
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Άφνιοείναι ένα χημικό στοιχείομε το σύμβολοHFκαι ατομικό αριθμό72. μια λαμπερή, ασημί, γκρι, τετραδύναμος μετάλλων μετάβασης, Άφνιο μοιάζει χημικά με ζιρκόνιοκαι βρίσκεται σε πολλά ορυκτά του ζιρκονίου.

  Άφνιο χρησιμοποιείται σε ινών και ηλεκτροδίων. Κάποια ημιαγωγώνκατασκευή διεργασίες χρησιμοποιούν οξείδιο του για ολοκληρωμένη circuitsat45 nm και μικρότερα μήκη χαρακτηριστικό. Κάποια Υπερκράματαχρησιμοποιούνται για ειδικές εφαρμογές περιέχουν Άφνιο σε συνδυασμό με νιόβιο, τιτανίου ή βολφραμίου.

  Άφνιο του μεγάλου νετρόνιο συλλαμβάνειδιατομή του το καθιστά ένα καλό υλικό για neutrinαπορρόφηση ράβδων ελέγχου στα εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας,αλλά την ίδια στιγμή απαιτεί ώστε να αφαιρεθεί από το νετρόνιο-διαφανές ανθεκτικό στη διάβρωσηzirconium αλουμινίουχρησιμοποιούνται στους πυρηνικούς αντιδραστήρες.

Χημικά για τηνΆφνιο μπαρ

Χημική σύνθεση (PPM)

HF

Αλ

Σημ.

CR

Cu

Co

MN

Si

Φε

C

N

O

Κορυφαία υπόλοιπο

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

17

<>

249

HF

Ni

PB

TI

SN

P

U

ZR

V

Mg

/

/

Κορυφαία υπόλοιπο

<>

<>

<>

<>

<>

<>

6900

<>

<>

/

/

  Φωτογραφίες για μπαρ Άφνιο

blob.png

blob.png

blob.pngCXMET είναι ένα από τα καλύτερα Κίνα Άφνιο μπαρ για πώληση κατασκευαστές και προμηθευτές και επίσης είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία με παραγωγικό και αποτελεσματικό εργοστάσιο. Καλώς ήλθατε στο προϊόντων χονδρικής από εμάς, έχουμε Άφνιο μπαρ για πώληση σε απόθεμα για εσάς.
Εξεταστική