Υψηλής θερμοκρασίας προϊόντων μολυβδαινίου
Υψηλής θερμοκρασίας προϊόντων μολυβδαινίου
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντοςCXMET υψηλής θερμοκρασίας προϊόντων μολυβδαινίου
Πλεονεκτήματα

Υψηλής θερμοκρασίας προϊόντων μολυβδαινίου σαν TZM κραμάτων χρησιμοποιείται ευρέως λόγω της υψηλής αντοχής (2000 °), χαμηλό συντελεστή θερμικής διαστολής, καλή αγωγιμότητα και υψηλή διάβρωση-αντίσταση εναντίον λιωμένο γυαλί, λιωμένο αλάτι και λιωμένο μέταλλο.


Κατάταξη προϊόντος υψηλής θερμοκρασίας μολυβδαίνιο(1) κραμάτων μολυβδαινίου-λανθανίου

Μολυβδαίνιο λανθανίου (MoLa) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηλεκτρική συσκευή κενού σε υψηλή θερμοκρασία κλίβανοι, σωλήνα συστατικό στοιχείο στο σωλήνα καθοδικών ακτίνων, συσκευή ημιαγωγών δύναμης, εργαλείο για την κατασκευή γυαλιού και η ίνα υάλου, εσωτερικό μέρος σε λάμπες φωτός, υψηλής θερμοκρασίας θερμική ασπίδα, ανόπτησης πυράκτωσης και ηλεκτρόδιο, δοχείο υψηλής θερμοκρασίας και εξάρτημα σε φούρνο μικροκυμάτων magnetron.

(2) TZM κραμάτων

Χρησιμοποιούνται ευρέως για την αεροδιαστημική βιομηχανία, την αεροπορία και άλλες βιομηχανίες.


Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως υλικό ακροφύσιο, το σώμα της βαλβίδας, υλικών σωληνώσεων αερίου, σωλήνες στην πύλη υλικό, καλούπια, μήτρες διέλασης και κλίβανο υψηλής θερμοκρασίας θέρμανσης στοιχείο και θερμικής ασπίδας, κλπ.

Έχουμε ένα τμήμα εξειδικευμένου ποιοτικού ελέγχου να διεξαγάγει επιθεώρηση των προϊόντων μολυβδαινίου μας υψηλής θερμοκρασίας, που καλύπτει όλη τη διαδικασία.

Οι πρώτες ύλες πρέπει να ελέγχονται πριν από την είσοδο στο εργοστάσιο.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η ποιότητα θα πρέπει να ελέγχονται σύμφωνα με την τεχνική του σχεδιασμού.

Στη συνέχεια το τελικό προϊόν θα πρέπει να ελέγχονται από το πρότυπο της τεχνολογίας, από τις απαιτήσεις της σύμβασης και το σχέδιο, και από τον κανόνα ελέγχου ποιότητας.

Η αναφερθείσα TZM κραμάτων είναι κύριο προϊόν μας, και αν σας ενδιαφέρει σε αυτό το προϊόν, παρακαλούμε επισκεφθείτε μας ιστοσελίδα www.cxmetti.com

Εξεταστική