Μολυβδαίνιο
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

CXMETείναι ένα από τα καλύτερα Κίνα μολυβδαίνιο κατασκευαστές και προμηθευτές και επίσης είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία με παραγωγικό και αποτελεσματικό εργοστάσιο. Καλώς ήλθατε στο προϊόντων χονδρικής από εμάς, έχουμε μπαρ μολυβδαίνιο, μολυβδαίνιο πλάκα, σύρμα μολυβδαίνιο, μολυβδαίνιο μπλοκ, μολυβδαίνιο σωλήνα, TZM μολυβδαίνιο φύλλο σε απόθεμα για εσάς.

molybdneum πλάκα μετά από τροχαίο και επεξεργασία με εκτροπή που φθάνει το 60%, η πυκνότητα της Μολυβδαίνιο φύλλο, βασικά έρχεται κοντά στην πυκνότητα θεωρία του μολυβδαινίου. Ως εκ τούτου, μολυβδαίνιο πλάκα κατέχει τις ιδιότητες υψηλής πυκνότητας, ισορροπημένα εσωτερική δομή και εξαιρετική υψηλή ερπυσμού θερμοκρασία αντοχής. Μολυβδαίνιο πλάκα χρησιμοποιείται ευρέως στην αντανάκλαση ασπίδα, πλάκα κάλυψης που εφαρμόζονται στην Κρύσταλλο-ανάπτυξη φούρνου, αντανάκλαση ασπίδα, θέρμανση ταινία, συνδέοντας κομμάτια που εφαρμόζεται στο κενό φούρνος, τιτανίου sputtering target εφαρμόζεται σε πλάσμα επικάλυψη φιλμ, καθώς και υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση σκάφη.

Μπαρ μολυβδαίνιο, μολυβδαίνιο πλάκα, χωνευτήριο μολυβδαίνιο, μολυβδαίνιο σωλήνα, μολυβδαίνιο βάρκα


Είδος προϊόντος


Εμπορικό σήμα

Προδιαγραφή

Πρότυπο

Μολυβδαίνιο palte

Mo1

Mo3G

TZM

Δεν


Dia(0.5-35)?

Dia(20-600)? L

Φύλλο: dia;(0.03-0.5)?

Dia(20-500)? L


ASTM B386 ASTM B387

Και άλλων συναφών προτύπων


Μολυβδαίνιο ράβδο


Dia? (1.6-70) * L


Μολυβδαίνιο σύρμα


Dia? (0.1-1,6) * L


Μολυβδαίνιο φωτογραφίεςΜολυβδαίνιο εφαρμογή:

ένα υψηλό σημείο τήξης, υψηλής αντοχής, αντίσταση διάβρωσης και άλλα χαρακτηριστικά, μολυβδαίνιο βελτιώνει την αντοχή σε εφελκυσμό, σκληρότητα, συγκόλλησης ικανότητα και ανθεκτικότητα των κραμάτων και από ανοξείδωτο ατσάλι, χρησιμοποιείται κυρίως στην κατασκευή των υψηλής θερμοκρασίας furner manterials, ημιαγωγοί, sputttering στόχοι και εξοπλισμός και εφαρμόζεται ευρέως στη μεταλλουργία, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά υλικά, αεροπορίας και αεροδιαστημική βιομηχανία και χημικά inductry, κλπ.


Εξεταστική