Μολυβδαίνιο σύρμα
Μολυβδαίνιο σύρμα
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Μολυβδαίνιο σύρμα

molybdenum wire.jpgΜολυβδαίνιο σύρμα έχει ιδιότητες, υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό, μικρή επιμήκυνση αναλογία, καλή σταθερότητα και μεγάλη ακρίβεια κοπής. Μολυβδαίνιο σύρμα με το 99,95% μολυβδαίνιο είναι για μονό ή διπλό σπιράλ πυρήνες, magnetron πλέγματα για λαμπτήρες, εντοπίζοντας ράβδοι και οδηγεί σε καρφίτσες, κλπ. Μολυβδαίνιο σύρμα κοπής είναι για κοπής κατεργασία χαλκού καλούπια, σκληρό μέταλλο, μαγνητικά υλικά, κ.λπ. με ενισχυμένα σπάνιες γαίες, κατάλληλο για υψηλό ρεύμα (3A5A), υψηλής απόδοσης. Υψηλή θερμοκρασία μολυβδαίνιο καλωδίων είναι για υψηλή θερμοκρασία του δομικού υλικού (εκτύπωση καρφίτσες, παξιμάδια και βίδες), αλογόνου ντουί, Hi-Temp φούρνων ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ και οδηγεί για χαλαζία και Hi-Temp κεραμικά υλικά κλπ.

Η μέθοδος που παράγουν

Πληρούν το πρότυπο GB4183-84. Στο ίδιο περιβάλλον και κατάσταση,η χρήση του χρόνου θα μπορούσε να βελτιωθεί για να 100% ή 200%.

Επεκτείνετε ποσοστό 3% λιγότερο. Το μολυβδαίνιο σύρμα θα μπορούσε να κρατήσει την καλή κατάστασή τους.
Τα καλώδια μολυβδαίνιο είναι ίδιο μέγεθος και λιπαντική ικανότητα στο πρόσωπο.
Υπάρχουν όλα τα είδη των μολυβδαίνιο σύρμα στο εργοστάσιο μας και είναι καλής ποιότητας.
Τα καλώδια μολυβδαίνιο συσκευάζονται σε κενού περιβάλλοντος και θα μπορούσε να διατηρηθεί περισσότερο από 1 έτος

Χημική προδιαγραφή

Κατηγορίες

Καταλύματα

Υψηλής αντοχής

molybdneum καλωδίων

Υψηλή αντοχή, υψηλή αντοχή στην τριβή, μεγάλη διάρκεια ζωής

Κρύο drawing

molybdneum καλωδίων

Εφαρμόστε κρύες σχεδίασης τεχνολογία παραγωγής, υψηλής αντοχής, ομαλή ποιότητα επιφάνειας

Σταθερό μήκος

molybdneum καλωδίων

Εκτός από τα χαρακτηριστικά της υψηλής έντασης Mo σύρμα, υπάρχουν πλεονεκτήματα όπως σταθερού μήκους, εύκολος-σε-χρήση, ποσοστό υψηλό χρησιμοποίησης

Σύρμα υψηλής ακρίβειας molybdneum (ειδική για κοπή καλωδίων μέσης ταχύτητας)

Για να προσθέσετε το πρόσθετο στοιχείο να εξασφαλίσει υψηλότερη εκτατή δύναμη, αντοχή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Μια άλλη κατηγορία μολυβδαίνιο σύρμα είναι υψηλής αντοχής μολυβδαίνιο σύρμα. Σύρμα υψηλής αντοχής Mo είναι ένα είδος του προϊόντος που έχει προστεθεί σπανίων γαιών, ισχύει και για την κοπή όλων των τύπων πεθαίνουν χάλυβα, καρβιδίου, χαλκός, και άλλα υλικά, αντοχή σε εφελκυσμό υψηλότερο από άλλα παρόμοια προϊόντα, με ισχυρή ηλεκτρική αντίσταση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Αιτήσεις για σύρμα μολυβδαίνιο

ΚωδικόςΠεριγραφήΕίδοςΕφαρμογή
MO1Σύρμα καθαρό μολυβδαίνιοΔΧρησιμοποιούνται για την παραγωγή θερμότητας μέρη για ηλεκτρονική συσκευή κενού, θέρμανση μέρη, αγκίστρια διαφόρων τύπου του βολβού, mandrels του βολφραμίου κουλουριασμένη σπείρα καλωδίων, κλπ.
XΧρησιμοποιείται για την κοπή καλωδίων
MO2Καθαρή moly ράβδοιRΧρησιμοποιούνται στην παραγωγή ηλεκτρονικών συσκευών κενού, ηλεκτρόδιο για το σωλήνα εκκενώσεως και λαμπτήρας, υποστηρίζουν και οδηγήσει για σωλήνες ηλεκτρονίων.
MO3MOLY αναμεμειγμένα με άλλα στοιχείαGΥψηλής θερμοκρασίας δομή υλικού (εκτυπωτή βελόνα, παξιμάδι, βίδα) αλογόνου στήριξης λάμπα, θέρμανση ίνες, τον άξονα σε ακτινική σωλήνα.

Χαρακτηριστικό του καθαρίζονται μολυβδαίνιο καλώδια:

Όνομα

Το συγκεκριμένο κατάλυμα

Εφαρμογή

Μολυβδαίνιο καλώδια καθαρισμένα με ηλεκτρόλυσηΗ στρώση aquadag μπορεί να αφαιρεθεί από την ηλεκτρόλυση.Μαντρέλια του βολφραμίου κουλουριασμένου πηνίου
Μολυβδαίνιο καλώδια καθαρίζονται σε ατμόσφαιρα υδρογόνουΗ στρώση aquadag μπορεί να αφαιρεθεί σε ατμόσφαιρα υδρογόνου.Χρησιμοποιούνται στην παραγωγή υποστηρίζει διαφόρων τύπου του λαμπτήρα
CXMET είναι ένα από τα καλύτερα Κίνα μολυβδαίνιο καλωδίων κατασκευαστές και προμηθευτές και επίσης είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία με παραγωγικό και αποτελεσματικό εργοστάσιο. Καλώς ήλθατε στο προϊόντων χονδρικής από εμάς, έχουμε μολυβδαίνιο σύρμα σε απόθεμα για εσάς.
Εξεταστική