Νικελίου-τιτανίου κράμα μνήμη σούπερ παραμόρφωση νήματα
Νικελίου-τιτανίου κράμα μνήμη σούπερ παραμόρφωση νήματα
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Καλώδιο κραμάτων του νικελίου τιτανίου μνήμης

Κράμα NiTi , επίσης ονομάζεται Νιτινόλη σύρμα, είναι το μίγμα του τιτανίου και του νικελίου, όπου δύο στοιχεία aire παρόντες σε ίσα ποσοστά ατομικής Ni:Ti = αναλογία.

αυτό κυρίως έχει δύο ιδιότητες: σχήμα φαινόμενο μνήμης και superlasticity πορεία της, η μνήμη σχήμα είναι δυνατότητα niti σύρμα να υποστούν παραμόρφωση σε μία θερμοκρασία και, στη συνέχεια, να ανακτήσει το αρχικό, underformed σχήμα κατά την θέρμανση πάνω από τη «θερμοκρασία μετασχηματισμού». Αλλά superlasticity παρουσιάζεται σε ένα στενό εύρος τιμών θερμοκρασίας, ακριβώς πάνω από τη θερμοκρασία του μετασχηματισμού; στην περίπτωση αυτή, καμία θέρμανση είναι απαραίτητο να προκαλέσει το underformed σχήμα να ανακτήσει.

Η κύρια productes είναι πλάκα κράμα NiTi ,wire κράμα NiTi?

NiTi κράματος μνήμη σχήματος - λεπτό σωλήνα
Περιοχές εφαρμογής: ιατρική, αεροπορίας, ηλεκτρονικά, Marine βιομηχανία, πετροχημική βιομηχανία, πολεμική βιομηχανία, αυτοκινητοβιομηχανία και άλλα εξαρτήματα ακριβείας μέσο.

  • Νιτινόλη είναι επίσης δημοφιλής σε σκελετούς γυαλιών εξαιρετικά ανθεκτική. Χρησιμοποιείται επίσης σε ορισμένες πηγές μηχανικό ρολόι.

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας? καθώς αλλάζει σχήμα, μπορεί να ενεργοποιήσει έναν διακόπτη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας.

  • Χρησιμοποιείται στην τεχνολογία κινητού τηλεφώνου ως μια αναδιπλούμενη κεραία, ή το μπουμ του μικροφώνου, λόγω της φύσης της εξαιρετικά ευέλικτο και μηχανική μνήμη.

  • Χρησιμοποιείται σε ορισμένα προϊόντα καινοτομία,μάγοι να αποδείξει «Ψυχικό» εξουσίες, όπως το κουτάλι θα λυγίσει ίδια όταν χρησιμοποιείται για να ανακατεύετε τσάι, καφέ ή άλλα ζεστά υγρά.

  • Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως καλωδίων που χρησιμοποιούνται για να εντοπίσετε και να επισημάνετε όγκων του μαστού, έτσι ώστε η μετά την επέμβαση μπορεί να είναι πιο ακριβής.Εξεταστική