Τιτανίου ομόκεντρους εκκεντρική ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ
Τιτανίου ομόκεντρους εκκεντρική ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

ΣΥΣΤΟΛΗ τιτανίου περιλαμβάνουν ομόκεντρους μειωτήρα τιτανίου, τιτανίου εκκεντρική ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ.

Προϊόντα Περιγραφή

Τιτάνιο εξαρτήματα χρησιμοποιούνται κυρίως για τη ροή υλικών (οξύ, αλκαλίων, μέτρια υγρό αλάτι διάβρωση) μεταξύ εξοπλισμού για το εργοστάσιο χημικών, να συνδέσετε τους σωλήνες εξοπλισμός τιτανίου. Υπάρχουν δύο είδη διαδικασία κατασκευής των εξαρτημάτων τιτανίου. Η DN140 πάνω από τιτάνιο εξαρτήματα είναι κυρίως prduced με εξώθηση διαμόρφωσης και συγκόλλησης τεχνολογία τιτανίου φύλλου, κάτω από DN140 τιτάνιο εξαρτήματα τα οποία παράγονται κυρίως με την εξώθηση σωλήνων χωρίς συγκόλληση διαδικασία χύτευσης. Αναβίωση των Νεμέων Αγώνων για το πρότυπο szie των συναρμολογήσεων τιτανίου, επίσης παράγουμε μη τυποποιημένων τιτάνιο εξαρτήματα σύμφωνα με τα σχέδια του πελάτη.

Μας υψηλής ακρίβειας μούχλα εγγυάται την ακρίβεια των διαδικασία εξώθησης και τους εργαζομένους μας κρατάνε συγκόλλησης πιστοποιητικά πιέσεως που εγγυάται την ποιότητα της συγκόλλησης διατηρούνται σε υψηλό επίπεδο.


 Φωτογραφίες γιαΣΥΣΤΟΛΗ τιτανίου

titanium reducer (1).jpg

titanium reducer.jpg

Εφαρμογή

Χρησιμοποιείται ευρέως σε το χημικών, πετρελαίου, μεταλλουργία, ελαφρά βιομηχανία, ηλεκτρικής ενέργειας, αφαλάτωση νερού, ιατρικές συσκευές και όργανα, αλκαλίων, αλάτι, eletroplating, μετατρέποντας σε κωκ, χημικών λιπασμάτων, κ.λπ.CXMET είναι ένα από τα καλύτερα Κίνα τιτανίου ομόκεντρους και εκκεντρική ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ κατασκευαστές και προμηθευτές και επίσης είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία με παραγωγικό και αποτελεσματικό εργοστάσιο. Καλώς ήλθατε στο προϊόντων χονδρικής από εμάς, έχουμε τιτανίου ομόκεντρους εκκεντρική ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ σε απόθεμα για εσάς.
Εξεταστική