Σύρμα τιτανίου
Σύρμα τιτανίου
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

CXMETείναι ένα από τα καλύτερα Κίνα σύρμα τιτανίου κατασκευαστές και προμηθευτές και επίσης είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία με παραγωγικό και αποτελεσματικό εργοστάσιο. Καλώς ήλθατε στο προϊόντων χονδρικής από εμάς, έχουμε συγκόλλησης σύρμα τιτανίου, αποσκωρίωση σύρμα τιτανίου, τιτανίου κουλουριασμένο σύρμα, σύρμα ευθεία τιτανίου σε απόθεμα για εσάς.


CXMETεμπειρογνώμονας στην παροχή μια ποικιλία από σύρματα τιτανίου, τιτανίου κράμα σύρμα προϊόντα και τιτανίου πλέγμα καλωδίων, περιλαμβάνει τιτανίου συγκόλλησης σύρμα, καλώδιο κραμάτων τιτανίου, τιτανίου πλέγμα καλωδίων, Αγοράστε σύρμα τιτανίου. Αγοράστε τιτανίου καλώδια διαμέτρου μέγεθος κυμαίνονται μεταξύ 0.1-4mm και πληρούν τις απαιτήσεις του ASTM B863, ASTM B348, AMS 4928 και άλλα διεθνή πρότυπα. Η ποικιλομορφία των πελατών μας συνοδεύονται από τις απαιτήσεις της αγορά σύρματα τιτανίου και φυσικές μορφές. Αγοράστε σύρμα τιτανίου είναι χαρά μας.


CXMETμε ένα πλήρες σύνολο της γραμμής παραγωγής σύρματα τιτανίου, τέλειο σύστημα διασφάλισης της ποιότητας. Μας τιτανίου συγκόλλησης σύρμα και σύρμα τιτανίου κράμα χρησιμοποιούνται ευρέως από τη βιομηχανία κατασκευής εγχώριες και oversea επαγγελματίες χρήστες, χειρουργικές βιομηχανία και αεροδιαστημική. επίσης, διατηρεί ένα απόθεμα σύρμα τιτανίου μεγάλα και είναι σε θέση να εκπληρώσει τις παραγγελίες στους χρόνους παράδοσης συντομευμένη. Εμείς μπορεί να φτάσει έως το h7 ανοχή εάν αγοράσετε σύρμα τιτανίου, με τα 10 χρόνια που εξάγουν εμπειρία σχετικά με το πλέγμα σύρμα τιτανίου,CXMETεγγυάται την επιτυχία και την πρόσβαση toleading αγορά καλωδίων προϊόντα από τιτάνιο και κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες στη διεθνή σκηνή ανά πάσα στιγμή. Τιτανίου πλέγμα καλωδίων είναι το πλεονέκτημά μας.Υλικό


ΒαθμούΚατάσταση


ΕπιφάνειαSpecification(mm)


Πρότυπο

Σύρμα τιτανίου

GR1

GR2

GR3

GR4

Gr5(6Al4V)

GR7(TI-0.2pd)

GR9

GR12

GR23(GR5 ELI)

Κρύο Rolled(Y)

Καυτή Rolled(R)

Γυαλισμένη επιφάνεια

Μαύρη επιφάνεια

Φωτεινή επιφάνεια

Dia0.1-6,0

ASTM B863

ASTM F67

ASTM F136

AWS A5.16


Ταξινόμηση προϊόντων:

1. σύρματα τιτανίου — στρογγυλοποιεί τιτανίου συγκόλλησης σύρμα, καλώδιο κραμάτων τιτανίου πολυκατοικία ή τιτανίου ειδικά σχήματα ματιών σύρμα από Dia0.1mm. (0.5 mm) να 0.250 in. (6.4 χιλ.), να χρειαστεί να αγοράσετε σύρμα τιτανίου σε πάχος ή σε μεγάλη διάσταση.

2.coils — ξετυλίξει κουλουριασμένων τιτανίου συγκόλλησης σύρμα και σύρμα τιτανίου κράμα μπορεί να στην ουρά σε καρούλια, εάν απαιτείται από το χρήστη.

3. ευθύγραμμα μήκη — μετά ίσιωμα, μπορεί να χρειαστεί να εκτελέσετε καθαρισμό ή άλλων εργασιών τελειώματος. Ευθύγραμμα μήκη είναι συνήθως 10 έως 12 ft καιρό (τυχαία). Ακριβής μήκη μπορεί να καθοριστεί από τον αγοραστή, όταν είναι απαραίτητο.

4. πλήρωσης μέταλλο ή τιτανίου συγκόλλησης συρμάτων — σύρμα συγκόλλησης πλήρωσης

5. τιτανίου πλέγμα καλωδίων: ματιών σύρμα τιτανίου είναι δύσκολο να διαλυθεί στο νερό. Είναι συχνά χρησιμοποιείται για να electrolating τιτανίου σύρμα ματιών και τιτάνιο ανόδων συρμάτινο.


Φινίρισμα επιφάνειας:Μαύρο τιτανίου συγκόλλησης Pickling τιτανίου κράμα σύρματος, φωτεινό τιτανίου συρματόπλεγμα, σύρμα, σύρματα τιτανίου οξέος-πλένονται.

Προδιαγραφή


Χιλιοστόμετρο

(mm)

Dia0.8

Dia1.0

Dia1.2

Dia1.6

Dia2.0

Dia2.4

Dia3.0

Dia3.2

Dia4.0

Dia6.0

Ίντσες

(σε)

0.031”

0.039”

0.047”

0.062”

0.079”

0.093”

0.12”

0.125”

0.16”

0.24”

Ευθεία


Καρούλι
Πηνίο

Σημείωση: ●Specifications διαθέσιμα


Επιχειρησιακή διαδικασία

Η εταιρεία μας σέβονται την επιχειρηματική ιδέα ότι «η αύξηση της τα συμφέροντα των πελατών είναι ο μόνος λόγος για να επιβιώνεις» για την εξυπηρέτηση των πελατών μας με εξαιρετικές τεχνολογίες και τα πρώτης τάξεως προϊόντα.

Αν είστε diatributor ή αγοραστή, θα μπορούσατε να αγοράσετε σύρμα τιτανίου από μαςCXMETη εταιρεία.


Εξεταστική