Βολφράμιο ράβδο
Βολφράμιο ράβδο
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Βολφράμιο ράβδο

Νιόβιο, Είναι ένα μαλακό, γκρι,όλκιμο χυτοσίδηρο μετάλλων μετάβασης, συχνά βρίσκεται σε ορυκτάΠυρόχλωροκαιΚολουμπίτης. Το όνομά του προέρχεται απόΕλληνική μυθολογία, ειδικάΝιόβη, που ήταν κόρη τουΤάνταλος, ο συνονόματοςΤαντάλιο. Το όνομα αντανακλά τη μεγάλη ομοιότητα μεταξύ των δύο στοιχείων για τους φυσικές και χημικές ιδιότητες, που τους καθιστά δύσκολο να διακρίνει

Νιόβιο χρησιμοποιείται σε διάφορες υπεραγώγιμων υλικών. Αυτές οι υπεραγώγιμοι κράματα, επίσης που περιέχουν τιτάνιο και κασσίτερος, χρησιμοποιούνται ευρέως σε οι υπεραγώγιμοι μαγνήτες σαρωτές MRI. Άλλες εφαρμογές του νιοβίου περιλαμβάνουν συγκόλλησης, πυρηνικές βιομηχανίες, ηλεκτρονικά, οπτικά, νομισματική και κοσμήματα. Στις δύο τελευταίες εφαρμογές, η χαμηλή τοξικότητα και ιριδισμούς που παράγεται από anodizationare άκρως επιθυμητό καταλύματα.

Χημικό συστατικό για τη ράβδο βολφραμίου

Βαθμού
Στοιχείο περιεκτικότητα %
WΦεMOΆλλοι
XW11≥99.99≤0.0015≤0.0015≤0.001

XW-2, CCW91

CCW31, CCW61

≥99.95≤0.002≤0.003≤0.001
CCW95≥99.00≤0.002≤0.003≤0.001

Μέγεθος και ανοχή για tunsten ράβδο


Φωτογραφίες για βολφραμίου rod και μπαρ βολφραμίου

tungsten alloy rod .jpg

tungsten rod .jpg

tunsgten bar .jpg


CXMET είναι ένα από τα καλύτερα Κίνα βολφράμιο ράβδο κατασκευαστές και προμηθευτές και επίσης είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία με παραγωγικό και αποτελεσματικό εργοστάσιο. Καλώς ήλθατε στο προϊόντων χονδρικής από εμάς, έχουμε βολφράμιο ράβδο σε απόθεμα για εσάς.
Εξεταστική