Συγκόλλησης λαιμό φλάντζα τιτανίου εφοδιασμένο
Συγκόλλησης λαιμό φλάντζα τιτανίου εφοδιασμένο
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Μια φλάντζα είναι μια μέθοδος σύνδεσης σωλήνων, βαλβίδων, αντλίες και άλλος εξοπλισμός για να σχηματίσουν ένα σύστημα σωληνώσεων. Παρέχει επίσης εύκολη πρόσβαση για τον καθαρισμό, την επιθεώρηση ή την τροποποίηση. Φλάντζες είναι συνήθως συγκολλημένο ή να βιδωθεί σε τέτοια συστήματα και στη συνέχεια ενωμένα με βίδες.

Συγκόλλησης λαιμό τιτανίου φλάντζα

Αυτό φλάντζα περιμετρικά είναι συγκολλημένα σε το σύστημα με τον λαιμό, πράγμα που σημαίνει ότι η ακεραιότητα της περιοχής στενά άκρη μπορεί να εξεταστεί εύκολα από ακτινογραφία.

Ταιριάζουν με τις γεωτρήσεις του σωλήνα και φλάντζα, η οποία μειώνει αναταράξεις και διάβρωσης στο εσωτερικό του αγωγού.

Συγκόλλησης λαιμό επομένως ευνοείται σε κρίσιμες εφαρμογές

Φωτογραφίες για φλάντζα τιτανίου

WN titanium flange .jpg

titanium flange stock .jpg

Υλικά για τιτανίου φλάντζα, κατηγορίας 1, κατηγορίας 2, βαθμού 5, βαθμός 7, βαθμού 12, κλπ.


Φλάντζα μεγέθη. Όλα τα μεγέθη και τους βαθμούς συμβατό tostandard σωλήνα σειρές και πάχη τοίχων (βαθμολογίες πίεση) είναι διαθέσιμα.

Φλάντζα προσώπου.  Υπάρχουν διάφορες διαμορφώσεις πρόσωπο για φλάντζες. Χαρακτηριστικά: επίπεδες face(FF), έθεσε face(RF), γλώσσα και groove(TG), δαχτυλίδι joint(RJ).CXMET είναι ένα από τα καλύτερα Κίνα συγκόλλησης λαιμό τιτανίου φλάντζα εφοδιασμένο κατασκευαστές και προμηθευτές και επίσης είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία με παραγωγικό και αποτελεσματικό εργοστάσιο. Καλώς ήλθατε στο προϊόντων χονδρικής από εμάς, έχουμε συγκόλλησης λαιμό φλάντζα τιτανίου εφοδιασμένο σε απόθεμα για εσάς.
Εξεταστική